Vrijwilliger Barcommissie Tennis De Gouwe Smash

Vrijwilliger Barcommissie Tennis De Gouwe Smash

Structureel werk · Flexibele uren
Kanaaldijk, 2741 PA Waddinxveen, Nederland
Sport
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen
#72658
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Vrijwilliger-Barcommissie-Tennis-De-Gouwe-Smash/72658 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dagelijks maken vele leden van de Gouwe Smash gebruik van de bar. Natuurlijk draait het bij ons om tennis en padel, maar zonder de barcie geen drankjes of hapje

Uitgebreide omschrijving

Dagelijks maken vele leden van de Gouwe Smash gebruik van de bar. Natuurlijk draait het bij ons om tennis en padel, maar zonder de barcie geen drankjes of hapjes bij ons op de club.


Wil jij daarbij helpen? Er zijn verschillende taken waar we hulp bij kunnen gebruiken. We zijn niet zo van het vergaderen, maar meer van het aanpakken.


Heb jij zin om je aan te sluiten? Wil je weten wat er zoal te doen is?

Mail naar [email protected]  

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om sport te beleven. Naast het bevorderen van de gezondheid betekent sport voor velen ook een bron van energie, plezier en inspiratie. Om dat te bereiken moeten de voorwaarden om te kunnen sporten in orde zijn. We ondersteunen sportaanbieders met het aanbieden van een kwalitatief sterk, toegankelijk en veilig sportaanbod.

Daarnaast denken we mee over een toekomstbestendige sportinfrastructuur die uitnodigend, faciliterend en toegankelijk is voor iedereen. Het Sportplatform fungeert als een belangenbehartiger van de sportaanbieders in Waddinxveen. We organiseren ontmoetingen om mensen met elkaar in contact te brengen, samenwerkingen tot stand te brengen en kennis te delen. We halen de wensen van verenigingen en andere sportaanbieders op en bespreken deze waar nodig met de gemeente. Daarnaast voorzien we de gemeente (on)gevraagd van advies en kunnen we vraagstukken vanuit de gemeente neerleggen bij de vertegenwoordigers van de sportaanbieders’


Het platform wil eraan bijdragen dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich primair op (besturen van) Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, Gemeente Waddinxveen, sportbelangenorganisaties en indirect op de Waddinxveense inwoners.