Skip Sidebar

Over ons

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn ...

Deel
Sportcafe

Sportcafe

Workshop · 23 jun 2022, 19:00 - 22:00
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen
#53451
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Sportcafe/53451 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

HET SPORTCAFÉ is dé ontmoetingsplek voor clubs, bedrijven en anderen die de sport een warm hart toedragen. Ontmoeten, verbindingen leggen en krachten bundelen.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich op Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, kinderopvangorganisaties, de gemeente Waddinxveen, besturen van Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging en de inwoners van Waddinxveen.