Skip Sidebar

Over ons

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om ...

Sport & RecreatieWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Leden ontvangscommissie C.V.V. Be Fair gezocht

Leden ontvangscommissie C.V.V. Be Fair gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Toernooiweg, 2742 LE Waddinxveen, Nederland
Activiteiten begeleidenSportCoördineren
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen
#72657
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Leden-ontvangscommissie-CVV-Be-Fair-gezocht/72657 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

tegenstanders worden ontvangen, kleedkamers worden toegewezen, vragen worden beantwoord van eenieder die binnenloopt. toezicht op wedstrijdformulieren.

Uitgebreide omschrijving

De ontvangstcommissie zoekt uitbreiding van het team voor zowel de ochtend als voor de middagploeg. Zelfs één dienst per jaar zou ons uit de brand helpen, helemaal als je hier nog iemand voor weet mee te nemen aangezien diensten draaien met zijn tweeën, zeker indien onervaren, toch net wat makkelijker is.

Samen met vrijwilligers zorgen de mensen van de ontvangstcommissie voor een soepel verloop van de zaterdagen waarbij bijvoorbeeld tegenstanders worden ontvangen, kleedkamers worden toegewezen, vragen worden beantwoord van eenieder die binnenloopt. Ook houden zij toezicht op het invullen van wedstrijdformulieren door de teams en scheidsrechters.

Voor vragen over de ontvangstcommissie kan er contact worden opgenomen met Barbara de Gruijl ( [email protected])
Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen > Leden ontvangscommissie C.V.V. Be Fair gezocht

Over Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om sport te beleven. Naast het bevorderen van de gezondheid betekent sport voor velen ook een bron van energie, plezier en inspiratie. Om dat te bereiken moeten de voorwaarden om te kunnen sporten in orde zijn. We ondersteunen sportaanbieders met het aanbieden van een kwalitatief sterk, toegankelijk en veilig sportaanbod.

Daarnaast denken we mee over een toekomstbestendige sportinfrastructuur die uitnodigend, faciliterend en toegankelijk is voor iedereen. Het Sportplatform fungeert als een belangenbehartiger van de sportaanbieders in Waddinxveen. We organiseren ontmoetingen om mensen met elkaar in contact te brengen, samenwerkingen tot stand te brengen en kennis te delen. We halen de wensen van verenigingen en andere sportaanbieders op en bespreken deze waar nodig met de gemeente. Daarnaast voorzien we de gemeente (on)gevraagd van advies en kunnen we vraagstukken vanuit de gemeente neerleggen bij de vertegenwoordigers van de sportaanbieders’


Het platform wil eraan bijdragen dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich primair op (besturen van) Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, Gemeente Waddinxveen, sportbelangenorganisaties en indirect op de Waddinxveense inwoners.