Skip Sidebar

Over ons

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn ...

Deel
Leden ontvangscommissie C.V.V. Be Fair gezocht

Leden ontvangscommissie C.V.V. Be Fair gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Toernooiweg, 2742 LE Waddinxveen, Nederland
Activiteiten begeleidenSportCoördineren
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen
#72657
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Leden-ontvangscommissie-CVV-Be-Fair-gezocht/72657 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

tegenstanders worden ontvangen, kleedkamers worden toegewezen, vragen worden beantwoord van eenieder die binnenloopt. toezicht op wedstrijdformulieren.

Uitgebreide omschrijving

De ontvangstcommissie zoekt uitbreiding van het team voor zowel de ochtend als voor de middagploeg. Zelfs één dienst per jaar zou ons uit de brand helpen, helemaal als je hier nog iemand voor weet mee te nemen aangezien diensten draaien met zijn tweeën, zeker indien onervaren, toch net wat makkelijker is.

Samen met vrijwilligers zorgen de mensen van de ontvangstcommissie voor een soepel verloop van de zaterdagen waarbij bijvoorbeeld tegenstanders worden ontvangen, kleedkamers worden toegewezen, vragen worden beantwoord van eenieder die binnenloopt. Ook houden zij toezicht op het invullen van wedstrijdformulieren door de teams en scheidsrechters.

Voor vragen over de ontvangstcommissie kan er contact worden opgenomen met Barbara de Gruijl ( [email protected])
Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen > Leden ontvangscommissie C.V.V. Be Fair gezocht

Over Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich op Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, kinderopvangorganisaties, de gemeente Waddinxveen, besturen van Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging en de inwoners van Waddinxveen.