Skip Sidebar

Over ons

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om ...

Sport & RecreatieWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Jeugdsecretaris CVV Be Fair

Jeugdsecretaris CVV Be Fair

Structureel werk · Flexibele uren
Toernooiweg 101, 2742 LE Waddinxveen, Nederland
Bestuur
Sport & RecreatieBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen
#72647
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Jeugdsecretaris-CVV-Be-Fair/72647 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een bij de vereniging betrokken jeugdsecretaris, verder vorm geeft aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.

Uitgebreide omschrijving

Vacature Jeugdsecretaris

We zoeken een bij de vereniging betrokken jeugdsecretaris, die samen met de andere leden van de Jeugdcommissie , vrijwilligers en actieve leden, verder vorm geeft aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.

De Jeugdsecretaris moet voldoen aan het volgende profiel:

 

Profiel

  • Is sterk in communicatie en organisatie
  • Heeft visie en draagt deze actief uit
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Is een representatieve vertegenwoordiger van Be Fair
  • Beschikt over inlevingsvermogen (sporters, vrijwilligers, coaches, trainers e.d.)
  • Is doortastend en besluitvaardig

 

De taken

  • Vertegenwoordigt de vereniging actief, zowel intern als extern
  • Bepaalt samen met de andere jeugdcommissieleden het jeugdbeleid binnen de vereniging
  • Verzorgt de agenda en notulen van de vergaderingen van de Jeugdcommissie
  • Behandelt inkomende mails en brieven, en verspreidt deze binnen de vereniging

 

 

Heb je interesse? Stuur een mail naar [email protected] of informeer bij Rocco Geers of Cees van Hoven.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om sport te beleven. Naast het bevorderen van de gezondheid betekent sport voor velen ook een bron van energie, plezier en inspiratie. Om dat te bereiken moeten de voorwaarden om te kunnen sporten in orde zijn. We ondersteunen sportaanbieders met het aanbieden van een kwalitatief sterk, toegankelijk en veilig sportaanbod.

Daarnaast denken we mee over een toekomstbestendige sportinfrastructuur die uitnodigend, faciliterend en toegankelijk is voor iedereen. Het Sportplatform fungeert als een belangenbehartiger van de sportaanbieders in Waddinxveen. We organiseren ontmoetingen om mensen met elkaar in contact te brengen, samenwerkingen tot stand te brengen en kennis te delen. We halen de wensen van verenigingen en andere sportaanbieders op en bespreken deze waar nodig met de gemeente. Daarnaast voorzien we de gemeente (on)gevraagd van advies en kunnen we vraagstukken vanuit de gemeente neerleggen bij de vertegenwoordigers van de sportaanbieders’


Het platform wil eraan bijdragen dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich primair op (besturen van) Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, Gemeente Waddinxveen, sportbelangenorganisaties en indirect op de Waddinxveense inwoners.