Skip Sidebar

Over ons

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn ...

Deel
Hulp bij wedstrijden Korfbalvereniging Korbis

Hulp bij wedstrijden Korfbalvereniging Korbis

Structureel werk · Flexibele uren
Sniepweg, 2742 AR Waddinxveen, Nederland
Activiteiten begeleiden
Buurt & omgevingSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen
#72646
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Hulp-bij-wedstrijden-Korfbalvereniging-Korbis/72646 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hulp gezocht voor o.a. zaalwacht, scoorderstaken en kantinediensten. Wil je helpen bij wedstrijden, trainingen en openingstijden van de vereniging?

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen > Hulp bij wedstrijden Korfbalvereniging Korbis

Over Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich op Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, kinderopvangorganisaties, de gemeente Waddinxveen, besturen van Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging en de inwoners van Waddinxveen.