Skip Sidebar

Over ons

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn ...

Deel
Hoe is het met mijn 'Positieve Gezondheid'?

Hoe is het met mijn 'Positieve Gezondheid'?

Workshop · 24 mei 2023, 10:00 - 12:00
Sniepweg 13e, 2742 AR Waddinxveen, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen
#63765
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Hoe-is-het-met-mijn-Positieve-Gezondheid/63765 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Neem jezelf mee en kom zelf naar je eigen gezondheid kijken!

Uitgebreide omschrijving

Positieve gezondheid bestaat uit de 6 dimensies: lichaamsfuncties, mentaal, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks leven. Met deze dimensies kunt u in kaart brengen hoe het met u of een ander gaat. Tijdens de avond leert u wat u hier zelf mee kunt doen en hoe u hiermee samenwerking kunt versterken.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
workshops > Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen > Hoe is het met mijn 'Positieve Gezondheid'?

Over Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich op Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, kinderopvangorganisaties, de gemeente Waddinxveen, besturen van Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging en de inwoners van Waddinxveen.