Skip Sidebar

Over ons

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn ...

Deel
De Gouwe Smash vrijwilligers gevraagd voor groencommissie

De Gouwe Smash vrijwilligers gevraagd voor groencommissie

Structureel werk · Flexibele uren
Kanaaldijk, 2741 PA Waddinxveen, Nederland
Sport
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen
#72661
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/De-Gouwe-Smash-vrijwilligers-gevraagd-voor-groencommissie/72661 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers gevraagd voor de groencommissie


De groencommissie zoekt 2 nieuwe vrijwilligers ter versterking van het team. In overleg met de andere leden van de commissie zullen enkele vaste taken aan deze vrijwilligers worden toebedeeld.


Een van deze taken waar we aan denken is het bijhouden van het perk naast baan 1 en de strook naast de fietsenstalling.


Daarnaast zoeken wij een sterke jonge man om in de winterperiode te helpen bij het snoeien van de heggen, het knotten van de wilgen en gedurende het tennisseizoen het ondersteunen van de andere vrijwilligers van de groencommissie.


Heb je interesse, of wil je meer informatie, neem dan contact op met Martien van der Poel (06-28755170), of een van de andere leden van de commissie.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen > De Gouwe Smash vrijwilligers gevraagd voor groencommissie

Over Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich op Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, kinderopvangorganisaties, de gemeente Waddinxveen, besturen van Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging en de inwoners van Waddinxveen.