Skip Sidebar

Over ons

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om ...

Sport & RecreatieWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
De Gouwe Smash vrijwilligers gevraagd voor groencommissie

De Gouwe Smash vrijwilligers gevraagd voor groencommissie

Structureel werk · Flexibele uren
Kanaaldijk, 2741 PA Waddinxveen, Nederland
Sport
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen
#72661
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/De-Gouwe-Smash-vrijwilligers-gevraagd-voor-groencommissie/72661 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers gevraagd voor de groencommissie


De groencommissie zoekt 2 nieuwe vrijwilligers ter versterking van het team. In overleg met de andere leden van de commissie zullen enkele vaste taken aan deze vrijwilligers worden toebedeeld.


Een van deze taken waar we aan denken is het bijhouden van het perk naast baan 1 en de strook naast de fietsenstalling.


Daarnaast zoeken wij een sterke jonge man om in de winterperiode te helpen bij het snoeien van de heggen, het knotten van de wilgen en gedurende het tennisseizoen het ondersteunen van de andere vrijwilligers van de groencommissie.


Heb je interesse, of wil je meer informatie, neem dan contact op met Martien van der Poel (06-28755170), of een van de andere leden van de commissie.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen > De Gouwe Smash vrijwilligers gevraagd voor groencommissie

Over Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om sport te beleven. Naast het bevorderen van de gezondheid betekent sport voor velen ook een bron van energie, plezier en inspiratie. Om dat te bereiken moeten de voorwaarden om te kunnen sporten in orde zijn. We ondersteunen sportaanbieders met het aanbieden van een kwalitatief sterk, toegankelijk en veilig sportaanbod.

Daarnaast denken we mee over een toekomstbestendige sportinfrastructuur die uitnodigend, faciliterend en toegankelijk is voor iedereen. Het Sportplatform fungeert als een belangenbehartiger van de sportaanbieders in Waddinxveen. We organiseren ontmoetingen om mensen met elkaar in contact te brengen, samenwerkingen tot stand te brengen en kennis te delen. We halen de wensen van verenigingen en andere sportaanbieders op en bespreken deze waar nodig met de gemeente. Daarnaast voorzien we de gemeente (on)gevraagd van advies en kunnen we vraagstukken vanuit de gemeente neerleggen bij de vertegenwoordigers van de sportaanbieders’


Het platform wil eraan bijdragen dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich primair op (besturen van) Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, Gemeente Waddinxveen, sportbelangenorganisaties en indirect op de Waddinxveense inwoners.