Skip Sidebar

Over ons

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om ...

Sport & RecreatieWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Coördinator Meidenvoetbal

Coördinator Meidenvoetbal

Structureel werk · Flexibele uren
Toernooiweg, 2742 LE Waddinxveen, Nederland
CoördinerenSport
Sport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen
#72651
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Coordinator-Meidenvoetbal/72651 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vacature coördinator Meidenvoetbal

Per 01-07-2023 is CVV Be Fair dringend op zoek naar een coördinator Meidenvoetbal voor het seizoen 2023-2024. Het takenpakket van de coördinator omvat:

 

- teamindelingen nieuwe seizoen in overleg met hoofdtrainers en Technische Commissie Jeugd

- indelen nieuwe leden die gedurende het lopende seizoen lid worden

- behandelen vragen en opmerkingen van leiders, trainers, ouders en spelers

 gedurende het seizoen.

 

In de maanden september, november, februari en juni zal een vergadering belegd worden met alle technisch coördinatoren, jeugdvoorzitter en HJO.

 

Uiteraard wordt u uitgebreid ingewerkt in zowel de taak als onze vereniging, en is hulp altijd beschikbaar.

 

Heeft u interesse, dan graag een mailtje naar [email protected].

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om sport te beleven. Naast het bevorderen van de gezondheid betekent sport voor velen ook een bron van energie, plezier en inspiratie. Om dat te bereiken moeten de voorwaarden om te kunnen sporten in orde zijn. We ondersteunen sportaanbieders met het aanbieden van een kwalitatief sterk, toegankelijk en veilig sportaanbod.

Daarnaast denken we mee over een toekomstbestendige sportinfrastructuur die uitnodigend, faciliterend en toegankelijk is voor iedereen. Het Sportplatform fungeert als een belangenbehartiger van de sportaanbieders in Waddinxveen. We organiseren ontmoetingen om mensen met elkaar in contact te brengen, samenwerkingen tot stand te brengen en kennis te delen. We halen de wensen van verenigingen en andere sportaanbieders op en bespreken deze waar nodig met de gemeente. Daarnaast voorzien we de gemeente (on)gevraagd van advies en kunnen we vraagstukken vanuit de gemeente neerleggen bij de vertegenwoordigers van de sportaanbieders’


Het platform wil eraan bijdragen dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich primair op (besturen van) Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, Gemeente Waddinxveen, sportbelangenorganisaties en indirect op de Waddinxveense inwoners.