Skip Sidebar

Over ons

Het Rode Kruis is hier om te helpen

In de Goudse regio staan honderden vrijwilligers klaar om mensen te helpen als het nodig is. We verlenen noodhulp, direct en onvoorwaardelijk, zodat het leed voor ...

Deel
 Coördinator Communicatie en Voorlichting

Coördinator Communicatie en Voorlichting

Structureel werk · Flexibele uren
Punt 6, 2801 PZ Gouda, Netherlands
BestuurMarketing & Communicatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis Waddinxveen
#53267
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Rode-Kruis-Waddinxveen/activiteiten/Coordinator-Communicatie-en-Voorlichting/53267 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Als Coördinator Communicatie & Voorlichting ben je verantwoordelijk voor een correcte uitgaande communicatie en de promotie van de activiteiten van het Rode Kruis in de regio. Je legt en onderhoudt contact met journalisten, stelt persberichten op en verstuurt deze naar aanleiding van een activiteit of een nieuwsfeit. Je bent altijd op de hoogte van de activiteiten van het Rode Kruis in de buurt en treedt daarbij eventueel op als woordvoerder. Daarnaast breng je de boodschap en activiteiten van het Rode Kruis over het voetlicht door het maken van opvallende uitingen en het plaatsen/verspreiden ervan via de afdelingswebsite, social media en nieuwsbrieven. Je vervult de ambassadeursrol van de organisatie verder door het bezoeken van netwerkbijeenkomsten en het verzorgen van presentaties.

Bij voorkeur heb je een opleiding gevolgd in de richting communicatie/marketing of heb je relevante werkervaring opgedaan. Je hebt ervaring met social media en je weet de online kanalen goed te gebruiken om de zichtbaarheid van het Rode Kruis te vergroten. Vanzelfsprekend ben je enthousiast, initiatiefrijk en bezit je goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift). Je onderschrijft de grondbeginselen van het Rode Kruis en je bent minimaal een dagdeel per week beschikbaar.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gouda Activiteiten > Rode Kruis Waddinxveen > Coördinator Communicatie en Voorlichting

Over Rode Kruis Waddinxveen

Het Rode Kruis is hier om te helpen

In de Goudse regio staan honderden vrijwilligers klaar om mensen te helpen als het nodig is. We verlenen noodhulp, direct en onvoorwaardelijk, zodat het leed voor mensen in een noodsituatie beperkt blijft. Daarnaast bereiden we mensen voor op een noodsituatie, zodat zij zichzelf kunnen redden en oog hebben voor anderen in nood.