Sint voor ieder 1 - hulp bij inzameling gezocht

Sint voor ieder 1 - hulp bij inzameling gezocht

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 23 nov 2023
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
CoördinerenAnders
ArmoedebestrijdingBuurt & omgevingKunst & cultuur
1 Geen armoede10 Ongelijkheid verminderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
RTV Gouwestad Radio
#72051
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/RTV-Gouwestad-Radio/activiteiten/Sint-voor-ieder-1---hulp-bij-inzameling-gezocht/72051 om je aan te melden

Samenvatting

Op 23 en 24 november zamelen we cadeautjes in voor "Sint voor ieder 1" actie. We zoeken vrijwilligers om pakketjes in ontvangst te nemen op de inzamellocaties

Uitgebreide omschrijving

De armoede groeit in Nederland. Recent was er een item op TV dat het aantal klanten van de Voedselbanken explosief is gestegen.

Kinderen in de gezinnen die hier onder vallen zullen met sinterklaas geen cadeaus krijgen. En de volgende dag op school zwijgend de verhalen van hun klasgenoten aanhoren.


De Stichting Sintvoorieder1 heeft vorig jaar voorzichtig een inzamelactie in Voorburg gehouden. Dat werd een groot succes.

Het ingezamelde speelgoed (nieuw of zo goed als nieuw) werd door de Stichting netjes ingepakt en bij de kinderen, die tot deze doelgroep behoren, op 5 december thuisbezorgd.

Nu met steun van Omroep West wil men in een groter gebied pakjes gaan inzamelen voor deze kinderen.

 

RTV Gouwestad heeft aan Omroep West toegezegd de actie in Gouda en Waddinxveen op te zetten.

In Gouda worden enkele inleverpunten georganiseerd (wijkcentra van Noord, de Walvis en Nelson Mandela, Burgerhal en Gouwestad-studio). In Waddinxveen heeft het Anne Frankcentrum en het Cultuurhuys de Kroon ruimte beschikbaar gesteld.


De inleverdata zijn donderdag 23 november en vrijdag 24 november. Wij denken aan tussen 10:00 en 16:00 uur.

 

Voor beide inzamelpunten in Waddinxveen is RTV Gouwestad op zoek naar vrijwilligers die op de 23e en 24e november de giften in ontvangst willen nemen. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over RTV Gouwestad Radio

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda, al sinds 1980.
Met ruim 100 vrijwilligers zijn we actief op televisie, radio, de website én social media.