Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Vrijwilligers dagbesteding

Vrijwilligers dagbesteding

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwZorg
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53212
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Vrijwilligers-dagbesteding/53212 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor onze dagbesteding zoeken wij vrijwilligers die voor onze bezoekers leuke activiteiten willen organiseren en begeleiden. Wij hebben een vast dagprogramma, maar we staan zeker open voor nieuwe ideeën!

Deelnemers aan dagbesteding zijn doorgaans kwetsbare senioren die baat hebben bij de structuur en aandacht die er is bij de recreatieve dagbesteding. Als vrijwilliger geeft u die aandacht in de vorm van een gezelschapsspel, een creatieve bezigheid of een goed gesprek.

Wij zijn vijf dagen per week geopend, van 9:00-12:00 uur / 13.30-16.00 uur en zoeken ondersteuning voor een hele dag of een dagdeel. De dag is uiteraard in overleg.

Dus heeft u affiniteit met de doelgroep? Vindt u het leuk zelf een activiteit op te zetten of te begeleiden? Bent u creatief in woord en daad? Neem dan contact met ons op!

Affiniteit met de doelgroep

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Vrijwilligers dagbesteding

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!