Vrijwilliger voor uitzetten fietsroutes

Vrijwilliger voor uitzetten fietsroutes

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Evenement & festivalSport
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53285
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Vrijwilliger-voor-uitzetten-fietsroutes/53285 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Van april t/m oktober kunnen senioren deelnemen aan een maandelijks uitgezette fietstocht van ongeveer 50 km

Het voorbereiden van deze tochten is een aantal jaren met veel plezier door 2 vrijwilligers gedaan. Daar 1 vrijwilligers gestopt is zoekt de ander versterking.

De routes worden voorgefietst. Op de dag zelf ( eerste donderdag in de maand) worden ‘s ochtends de routes uitgereikt. Er wordt op individuele basis gefietst en op eigen risico. Wel blijft 1 van de vrijwilligers telefonisch  bereikbaar voor in geval van calamiteiten.

NULL

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!