Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Sjoelmiddagen begeleiden

Sjoelmiddagen begeleiden

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwSport
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53431
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Sjoelmiddagen-begeleiden/53431 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Je bent van harte welkom om te helpen bij het begeleiden van de sjoelmiddag en/of het organiseren van de maandelijkse fietstocht! Hieronder lees je wat je gaat doen:

Sjoelmiddag op woensdag
Je zet de sjoelbakken klaar en bent gastheer of gastvrouw voor de mensen die komen sjoelen. Je heet mensen welkom en bent die middag het aanspreekpunt. 

 

Sjoelmiddag begeleiden:

  • beschikbaar op woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur
  • je maakt makkelijk contact met mensen
  • je bent gastvrij

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Sjoelmiddagen begeleiden

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!