Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Medeoprichten van Waddinxveens Fietsproject voor Duo-fietsen

Medeoprichten van Waddinxveens Fietsproject voor Duo-fietsen

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwSport
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53358
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Medeoprichten-van-Waddinxveens-Fietsproject-voor-Duo-fietsen/53358 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met de oprichting en organisatie van een mooi Waddinxveens fietsproject.

We willen een doorstart maken met het uitlenen van onze duo-fietsen, zodat ook mensen die mobiel beperkt zijn op de fiets kunnen stappen. Het is heerlijk om samen met iemand op sportieve wijze de omgeving kunnen gaan verkennen, het Bentwoud bijvoorbeeld of de nieuwe wijk Triangel. 

 

  • Fietsen is je lust en je leven
  • Je helpt graag andere mensen en je hebt een dienstverlenende instelling
  • Je staat open voor een nieuwe ervaring en je houdt ervan om mee te denken bij dit nieuwe project
  • je kunt goed samenwerken

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Medeoprichten van Waddinxveens Fietsproject voor Duo-fietsen

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!