Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Matchmaker voor Thuisatelier Waddinxveen

Matchmaker voor Thuisatelier Waddinxveen

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Advies & MentoringMarketing & CommunicatieCreatief
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53411
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Matchmaker-voor-Thuisatelier-Waddinxveen/53411 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Begin 2022 gaat het Thuisatelier in Waddinxveen weer van start!
Mensen die aan huis gebonden zijn en behoefte hebben aan sociaal contact, krijgen 3 tot 6 keer om de week bezoek van een vrijwilliger. Samen maken ze drie creatieve opdrachten. Tijdens de ontmoetingen is er ruimte voor gesprek en sociaal contact.
Een kunstdocent van Stichting Vonk zorgt voor de materialen en traint de vrijwilligers. Palet Welzijn is verantwoordelijk voor de organisatie.


 

Dit ga je doen:
Jij gaat de vrijwilligers ‘op papier’ matchen met de mensen die deze activiteit voor zichzelf aanvragen. Verder help je mee met de organisatie én de communicatie over dit bijzondere project.
Je informeert professionals zoals praktijkondersteuners van de huisartsen en thuiszorgorganisaties en helpt mee met het schrijven van persberichtjes. Je maakt de opdracht-tasjes klaar (juiste materialen erin met instructies) en je maakt afspraken voor de match tussen vrijwilliger en deelnemer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en je beheert de appgroep.

Dit heb je nodig:
Je houdt van gezelligheid, kunt mensen enthousiasmeren en bent een ‘verbinder’. Je bent gemiddeld 1 tot 2 uur per week beschikbaar, soms is het wat drukker, vaak rustiger.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Matchmaker voor Thuisatelier Waddinxveen

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!