Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Houd je van autorijden? Chauffeurs gezocht voor vervoer senioren!

Houd je van autorijden? Chauffeurs gezocht voor vervoer senioren!

Taak · 0–2 uur
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
VervoerSociaal contact
OuderenWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#65562
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Houd-je-van-autorijden-Chauffeurs-gezocht-voor-vervoer-senioren/65562 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze chauffeurs seniorenvervoer brengen senioren naar het ziekenhuis, de huisarts of bijvoorbeeld de kapper of een activiteit. Je geeft zelf beschikbaarheid op.

Uitgebreide omschrijving

Palet Welzijn zoekt voor het seniorenvervoer vrijwilligers met eigen auto die het leuk vinden om senioren naar locaties in Waddinxveen en nabije omgeving te vervoeren.

Je geeft dagdelen aan waarop je in principe beschikbaar bent als chauffeur. Een vrijwilliger van de telefoondienst neemt met je contact op of je een rit wilt uitvoeren. Per rit krijg je een kleine vergoeding.

Je bezit over goede contactuele eigenschappen en toont begrip voor de leefwereld van ouderen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Houd je van autorijden? Chauffeurs gezocht voor vervoer senioren!

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!