Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Gezelschapsmaatje

Gezelschapsmaatje

Taak · 0–2 uur
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#64588
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Gezelschapsmaatje/64588 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Maatje voor enthousiaste dame. Het meenemen van hondje of kind(eren) geen probleem!

Uitgebreide omschrijving

Samen aan de thee?

Voor een enthousiaste dame met positieve levenslust zoeken we een bezoekmaatje.

Mevrouw zit vanwege medische redenen de gehele dag in haar aangepaste stoel, die niet verrijdbaar is. Zij kan dus niet naar buiten, tenzij het strikt noodzakelijk is.

Doordat ze zo aan huis gebonden is, mist zij sociale contacten die ze normaliter zelf zou gaan opzoeken. Maar dus bovenstaande reden belemmerd wordt.

Ook heeft zij vriendinnen verloren door overlijden, waardoor haar sociale kring behoorlijk is uitgedund.

Zij zoekt iemand die het gezellig vindt om een praatje te maken, een spelletje te doen of een puzzeltje. Iemand die zelf ook leuke verhalen meebrengt, zodat haar leefwereld weer wat groter wordt.

Ook is het geen probleem als je kinderen hebt en deze mee wilt nemen. Mocht je een hondje hebben, dan is die ook welkom.

Zij kan gezelligheid bieden, ze is makkelijk in het contact en ze zit niet vast aan een bepaalde dag of structuur. Haar energie is wel wat beperkt, dus 2 uurtjes is meestal wel de max.

Jullie kunnen zelf na, uiteraard na een positieve kennismaking, afspraken maken over hoe je invulling wilt geven aan het contact.

Er worden geen zorgtaken verwacht, haar man kan haar ondersteunen als ze iets nodig heeft. Hij is meestal thuis, maar trekt zich dan lekker terug op zijn studiekamer.

Heb je tijd vrij en vind je het leuk om bijvoorbeeld samen met je zoon/dochter na schooltijd een uurtje te gaan buurten bij haar? Dan zorgt zij ervoor dat er een lekker kopje thee of glaasje limonade en een koekje op tafel komt 😊.

Wijk: Groenswaard 3


Contactpersoon:

Danielle Schipper

Palet Welzijn/Wadwijzer

T. 088 0234226

M. [email protected]Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!