Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Gastvrouw of gastheer Open Eettafel Anne Frank Activiteitencentrum

Gastvrouw of gastheer Open Eettafel Anne Frank Activiteitencentrum

Taak · 4 uur
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwSociaal contactKoken & eten
OuderenWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53327
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Gastvrouw-of-gastheer-Open-Eettafel-Anne-Frank-Activiteitencentrum/53327 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als gastvrouw/heer bereidt je de gekozen maaltijd van onze gasten voor en serveer je deze aan de gasten. Een gezellig praatje met onze gasten hoort er ook bij!

Uitgebreide omschrijving

Iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) is er Open Eettafel in het Anne Frank Activiteitencentrum.

De open eettafel is voor alle senioren in de gemeente Waddinxveen. 

Als gastheer of gastvrouw serveer je onze gasten om 12.00 uur een warme maaltijd. Deze maaltijden verwarm je in een oven volgens instructie.

De werktijd is tussen 10.30 uur en 13.30 uur.

Je hebt affiniteit met ouderen en kunt goed werken in teamverband. Je bent gastvrij en geduldig.

We zoeken gastheren of gastvrouwen voor op dinsdag, donderdag en/of vrijdag.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Gastvrouw of gastheer Open Eettafel Anne Frank Activiteitencentrum

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!