Skip Sidebar

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Gastvrije Barvrijwilliger woensdag of vrijdag voor Anne Frank Centrum

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwSociaal contact
Ouderen
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53395
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Gastvrije-Barvrijwilliger-voor-Anne-Frank-Centrum/53395 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je sociaal en gastvrij? Houd jij ervan om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn? Kom dan bij ons meehelpen aan de bar in het Anne Frank Centrum!

Uitgebreide omschrijving

Het levendige Anne Frank Centrum organiseert maandag t/m vrijdag én binnenkort ook op zondagmiddag activiteiten waar veel bezoekers gebruik van maken. Denk hierbij aan bridge, beweegactiviteiten, zang, dans, biljart etc. Het een ontmoetingsplaats waar het heel gezellig is: om bij te praten of om te genieten van een kopje koffie en thee of wat fris. Palet Welzijn zoekt enthousiaste bar-vrijwilligers die de bezoekers welkom heten én de bar bemensen.

 

Wil je meer informatie? Laat je telefoonnummer achter bij je reactie op deze vacature of bel met Gerda van Palet Welzijn. Hopelijk tot snel!

 

Momenteel werkt het Anne Frank Centrum aan het verder ontwikkelen van de gastvrijheid en service. Denk maar aan het vernieuwen van het aanbod drankjes en hapjes, het brengen van sfeer en gezelligheid in de ontmoetingsruimte. 

Vind jij het leuk om hieraan mee te werken en mee te denken? Heb je affiniteit met horeca, ben je sociaal en gastvrij? Houd jij ervan om mensen te ontvangen en ze het gevoel te geven dat ze welkom zijn? Dan past dit bij jou!

Je werkt een dagdeel van 9.00– 12.00 uur of van 13.00 – 17.00 uur op een voor jou beschikbare dag. Als de avond je beter uitkomt: ook op maandagavond en/of donderdagavond ben je welkom. Momenteel hebben we vooral behoefte aan iemand die op woensdagmiddag en/of vrijdagochtend mee kan helpen.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Waddinxveen > Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Gastvrije Barvrijwilliger woensdag of vrijdag voor Anne Frank Centrum

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!