Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Gastheer / Gastvrouw Fit aan tafel

Gastheer / Gastvrouw Fit aan tafel

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53210
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Gastheer--Gastvrouw-Fit-aan-tafel/53210 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Elke woensdagmiddag haal je om 16:00 een aantal maaltijden op in het Anne Frank Centrum (vriesmaaltijden, bijv. makkelijk te vervoeren per fiets) deze breng je naar de “Fit aan tafel” groep in de wijk Zuidplas. De mensen hebben dan een uurtje met een beweegdocent aan spierversterkende oefeningen gedaan.  Je helpt mee aan het verwarmen en uitserveren van de maaltijden. Als gastvrouw/heer geef je de deelnemers een warm welkom,  heb je aandacht voor de deelnemers en neem je de bestellingen op voor de volgende week. Even opruimen hoort er natuurlijk ook bij. Om 19:00 uur ben je klaar en ga je met een blij gevoel naar huis.

NULL

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Gastheer / Gastvrouw Fit aan tafel

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!