Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Enthousiaste begeleider voor nieuwe Beweegroutes in de wijk

Enthousiaste begeleider voor nieuwe Beweegroutes in de wijk

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwSport
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53347
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Enthousiaste-begeleider-voor-nieuwe-Beweegroutes-in-de-wijk/53347 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Binnenkort gaan op 4 locaties in Waddinxveen beweegroutes starten, begeleid door vrijwilligers:

  • Jan van Bijnenpad (lokatie Anne Frank Centrum)
  • Tollenslaan
  • Zonnig Zuid
  • Sterrenlaan

De beweegroutes zijn bedoeld voor bewoners uit de wijk die op deze manier dichtbij huis in conditie kunnen blijven.

Met name ouderen en/of mensen met een kwetsbare gezondheid zijn gebaat bij een gemotiveerde begeleider die de deelnemer(-s) motiveert om van de route gebruik te maken.


Palet Welzijn zoekt daarom enthousiaste vrijwilligers die na een instructie en begeleiding van een fysiotherapeut op een vast tijdstip in de week een klein groepje willen begeleiden.

De beweegroute is een initiatief van het Valpreventie Netwerk Waddinxveen.

 

Dit is iets voor jou als je goed kunt omgaan met mensen. Je ziet het belang van bewegen in en je bent 1 tot 2 keer per week 1 uur overdag beschikbaar. Het is ook mogelijk om samen met een 'collega'- vrijwilliger een begeleidingsgroepje te vormen en af te wisselen. Bijvoorbeeld met een vriend of een vriendin, of met je buurvrouw!


Dit kun je verwachten:

• actieve uurtjes in de buitenlucht waarin je andere mensen leert kennen

• instructie door een professional

• contact met andere vrijwilligers

• en natuurlijk waardering voor je inzet!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Enthousiaste begeleider voor nieuwe Beweegroutes in de wijk

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!