Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Deel deze zomer jouw passie in een workshop!

Deel deze zomer jouw passie in een workshop!

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53421
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Deel-deze-zomer-jouw-passie-in-een-workshop/53421 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Deze zomer organiseert het Anne Frank Centrum (AFC) in Waddinxveen heel palet aan leuke workshops. Ze zijn bedoeld voor ouderen of mantelzorgers en gaan op doordeweekse dagen plaatsvinden, ergens tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Om een zo breed mogelijk aanbod te bieden, zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun passie te delen! Dus: weet jij alles van de kleine plantjes die op straat groeien, help je anderen graag met het koken van een lekkere maaltijd, kun jij alle tuinvogels benoemen en erover vertellen, ben je goed in handwerken of knutselen of begeleid je graag een boekenclub? Laat het ons weten, er is van alles mogelijk!

Dit vragen we van jou:

  • Je vertelt graag over je hobby of vaardigheden
  • Je bent in staat om anderen dingen aan te leren
  • Je vertelt makkelijk  en bent goed te verstaan
  • Je bent minimaal 1 tot 2 dagdelen beschikbaar in de maanden juli en augustus

Uiteraard maken krijg je benodigde materialen vergoed.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Deel deze zomer jouw passie in een workshop!

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!