Skip Sidebar

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Chauffeur seniorenvervoer

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Vervoer
Ouderen
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53218
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Chauffeur-seniorenvervoer/53218 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Palet Welzijn zoekt voor het seniorenvervoer vrijwilligers met eigen auto die het leuk vinden om senioren naar locaties in Waddinxveen en nabije omgeving te vervoeren.

U geeft dagdelen aan waarop u in principe beschikbaar bent als chauffeur. Een vrijwilliger van de telefoondienst neemt met u contact op of u een rit wilt uitvoeren.

U bezit over goede contactuele eigenschappen en toont begrip voor de leefwereld van ouderen.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!