Skip Sidebar
Palet Welzijn

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Buffetmedewerk(st)er Anne Frank Centrum

Buffetmedewerk(st)er Anne Frank Centrum

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwZorg
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53208
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Buffetmedewerkster-Anne-Frank-Centrum/53208 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur kunnen bezoekers van het Anne Frankcentrum koffie, thee, fris en alcohol verkrijgen aan het buffet. Er zijn rustige momenten in de week maar ook ochtenden en middagen dat er piekmomenten zijn. Per dagdeel werken er minimaal 2 personen tegelijk. Het buffet is eigendom van Woonpartners.  Vrijwilligers van Palet Welzijn assisteren hierbij.

Palet Welzijn zoekt  enthousiaste, representatieve  vrijwilligers, die voorlopig op invalbasis, maar mogelijk in de toekomst op een vast dagdeel de buffetwerkzaamheden willen verrichten.  Tijdsbesteding ongeveer 3 uur per week.

NULL

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Buffetmedewerk(st)er Anne Frank Centrum

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!