Content Creator

Content Creator

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 1 jul 2023
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Kinderen & JongerenOnderwijs
3 Goede gezondheid en welzijn4 Kwaliteitsonderwijs8 Eerlijk werk en economische groei
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
M.A.D. (Make.A.Difference) Waddinxveen
#66609
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/MDT-Waddinxveen/activiteiten/Content-Creator/66609 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Is social media op je lijf geschreven? Kan je video's bewerken? Weet jij de gevoelige snaar van onze volgers op Instagram en LinkedIn te raken? Join us!

Uitgebreide omschrijving

Als jongerenbeweging weten we hoe belangrijk het is om via de socials goed zichtbaar te zijn. En daarnaast gebeuren er bij M.A.D. leuke dingen die een feest zijn om vast te leggen! En daar zoeken we jouw voor.


Wat ga je doen?

We zoeken iemand die wekelijks minimaal 2-3 uur beschikbaar heeft om te fotograferen, video's te maken en te bewerken om onze socials te voeden. Dit gaat over de breedste onderwerpen: nieuwe samenwerkingen met organisaties voor LinkedIn, jongeren die aan de slag gaan om het leven in Waddinxveen wat mooier te maken of ervaringen van jongeren vastleggen op video voor Instagram.


Om een voorbeeld te zien wat we doen, bekijk dan eens de onderstaande video:

https://www.youtube.com/watch?v=wYkVpE12-wQ&ab_channel=M.A.D.Waddinxveen


Wie zoeken we?

We zoeken niet perse een professional, maar wel iemand die weet waarover hij / zij het heeft. Iemand die het leuk vind om zijn skills in te zetten voor de jongeren in Waddinxveen.


Wat bieden wij vrijwilligers?

Naast dat vrijwilligerswerk een boost is voor jou als persoon en voor je CV noemen we graag nog een aantal extra voordelen om je over de streep te trekken:

- Je levert daadwerkelijk een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongere.

- Je draagt bij aan een mooie herinnering die jongeren nooit meer vergeten.

- Je bent onderdeel van een team dat bouwt aan het eerste jongerennetwerk van Waddinxveen. Jouw mening telt daarbij echt!

- Je krijgt de mogelijkheid aan te haken bij gratis workshops en borrelavonden.

- Je wordt deel van het landelijke netwerk Tijd voor Actie, die interessante netwerk- en themadagen organiseren waarbij je ziet wat er landelijk gebeurt rond MDT.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over M.A.D. (Make.A.Difference) Waddinxveen

We zijn een opstartende jongerenbeweging in Waddinxveen waar jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen, en waar ze het verschil maken voor elkaar en voor de samenleving.

Als basis zijn we aanbieder van MDT (Maatschappelijke Diensttijd). Daarvan uit bieden we training en coaching aan jongeren, en leggen verbinding tussen jongeren en organisaties d.m.v. een MDT-plek of MDT-opdracht, en creëren een netwerk om de jongeren heen. Er is een nauwe samenwerking met school, ondernemers, (vrijwilligers)organisaties en ouders / verzorgers.
Ook organiseren we eenmalige acties om met elkaar het leven in Waddinxveen wat mooier te maken.

Kijk voor meer informatie op: www.doemeemetmdt.nl en mad-waddinxveen.nl