Skip Sidebar

Over ons

Kinderboerderij Dierendal in Waddinxveen is een fijne plek met een sociale functie. Het is onze opzet om iedereen in alle rust kennis te laten maken met de dieren die bij ons leven. Aanraken, aaien, ...

Deel
 Weekend-vrijwilligers

Weekend-vrijwilligers

Structureel werk · Flexibele uren
Jan Dorrekenskade-Oost 5, 2741 HW Waddinxveen, Netherlands
Dieren verzorgenGastheer/vrouw
OuderenKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Kinderboerderij Dierendal
#53247
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kinderboerderij-Dierendal/activiteiten/Weekend-vrijwilligers/53247 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Dierendal is op zoek naar vrijwilligers voor met name op zaterdag van 9.00-12.00 en van 12.00-15.00 en op zondag van 12.00-16.00 uur. Het liefst beschikbaar om de week maar andere beschikbaarheid is bespreekbaar.

De vrijwilliger zal (na een inwerkperiode) zelfstandig werken op Dierendal. De taken zijn bezoekers te woord staan, koffie verkopen en dieren voeren.

Het verschonen van de hokken valt niet in het takenpakket van deze vrijwilliger daar dit door de weeks gedaan wordt.

NULL

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Kinderboerderij Dierendal

Kinderboerderij Dierendal in Waddinxveen is een fijne plek met een sociale functie. Het is onze opzet om iedereen in alle rust kennis te laten maken met de dieren die bij ons leven. Aanraken, aaien, strelen, voeren, spelen, het mag allemaal. Daarnaast heeft Dierendal een educatieve functie; het leren omgaan met natuur en milieu.