Skip Sidebar

Over ons

Kinderboerderij Dierendal in Waddinxveen is een fijne plek met een sociale functie. Het is onze opzet om iedereen in alle rust kennis te laten maken met de dieren die bij ons leven. Aanraken, aaien, ...

Deel
 Weekend-vrijwilligers

Weekend-vrijwilligers

Structureel werk · Flexibele uren
Jan Dorrekenskade-Oost 5, 2741 HW Waddinxveen, Netherlands
Dieren verzorgenGastheer/vrouw
OuderenKinderen & JongerenDierenwelzijn
Activiteit Delen
Kinderboerderij Dierendal
#53247
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kinderboerderij-Dierendal/activiteiten/Weekend-vrijwilligers/53247 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dierendal is op zoek naar vrijwilligers voor met name op zaterdag van 9.00-12.00 en van 12.00-15.00 en op zondag van 12.00-16.00 uur. Bij voorkeur om de week

Uitgebreide omschrijving

Kinderboerderij Dierendal is op zoek naar vrijwilligers!


Dierendal is 7 dagen in de week geopend, en dat willen we graag zo houden! Daarom zijn we met name opzoek naar vrijwilligers op zaterdag van 9.00-12.00 en van 12.00-15.00 uur en op zondag van 12.00-16.00 uur. Het liefst beschikbaar om de week maar een keer in de 3 weken of 1x per maand is ook bespreekbaar. Daarnaast kunnen we ook doordeweeks versterking van het vrijwilligersteam gebruiken.


De vrijwilliger zal (na een inwerkperiode) zelfstandig werken op Dierendal, en indien mogelijk samen met een andere vrijwilliger.


Als vrijwilliger sta je bezoekers te woord, kun je wat vertellen over de kinderboerderij en de dieren, kun je koffie en thee verkopen en de dieren moeten gevoerd worden.


Het verschonen van de hokken valt niet in het takenpakket van de weekendvrijwilligers, dit wordt door de weeks gedaan.


Help jij een handje mee op Dierendal, en zorg jij ervoor dat kinderen 7 dagen in de week langs kunnen komen om te spelen en de dieren te bewonderen?

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Kinderboerderij Dierendal

Kinderboerderij Dierendal in Waddinxveen is een fijne plek met een sociale functie. Het is onze opzet om iedereen in alle rust kennis te laten maken met de dieren die bij ons leven. Aanraken, aaien, strelen, voeren, spelen, het mag allemaal. Daarnaast heeft Dierendal een educatieve functie; het leren omgaan met natuur en milieu.