Coördinator Culturele Activiteiten

Coördinator Culturele Activiteiten

Taak · 4–8 uur
Sparrengaarde 12, 2742 DM Waddinxveen, Nederland
OuderenZorgWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn7 Betaalbare en duurzame energie10 Ongelijkheid verminderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
KBO Katholieke Bond van Ouderen afdeling Waddinxveen
#61595
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/KBO-Katholieke-Bond-van-Ouderen-afdeling-Waddinxveen/activiteiten/Coordinator-Culturele-Activiteiten/61595 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De coördinator geeft leiding aan een groep gemotiveerde dames die heel goed een activiteit kunnen begeleiden en de opgedragen werkzaamheden uitvoeren.

Uitgebreide omschrijving

Wij hebben als vaste activiteiten : Paasactiviteit, Sinterklaasfeest Algemene ledenvergadering en we bedenken telkens iets nieuws. We zijn afgestapt om elke maand een BINGO te organiseren. Graag organiseren we ook bijeenkomsten over eenzaamheid, medicijngebruik en internet bankieren.


Om meer te weten te komen is een gesprek met Elly Groenendijk (de vorige coördinator) die nu een andere functie heeft belangrijk. Via de voorzitter Quirien Groenendijk krijgt u haar telefoonnummer.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over KBO Katholieke Bond van Ouderen afdeling Waddinxveen

De KBO afdeling Waddinxveen heeft 450 leden voornamelijk senioren. We bestaan dit jaar 45 jaar. En komen op voor de belangen van de senioren. Daarnaast organiseren we festiviteiten waarbij we senioren gezellig bij elkaar brengen. Voorbeelden de jaarlijkse busreis, bingo, Paasfeest, Sinterklaas en Kerstfeest. Ook organiseren we bijeenkomsten waar we informatie geven zoals onlangs: "Wijs met medicijnen" samen met dhr J.Koning van de BENU apotheek en over internetbankieren in samenwerking met Van Eijk & Partners. Regiobank. Elk lid ontvangt 10 maal per jaar het magazine van de landelijkeKBO/PCOB boordevol informatie voor ouderen.