Zwemvrijwilliger

Zwemvrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53280
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Zwemvrijwilliger/53280 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Hou je van zwemmen en wil jij onze cliënt daar ook van laten genieten? Met jouw inzet kunnen jij en onze cliënt genieten van bewegen in water. Wie zijn wij In Noorderlicht krijgen jongeren en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking dagbesteding die bij hen past. Zij krijgen hier zorg en begeleiding die aansluit op hun wensen en vaardigheden. Jouw baan als zwemvrijwilliger Na een kennismaking en inwerkperiode ga je samen met de cliënt met de taxi naar zwembad de Sniep in Waddinxveen. Je helpt de cliënt met omkleden en daarna ga je samen zwemmen/lopen door het water. De opdrachten worden gegeven door de bewegingsagoog. Na een half uur zwemmen help je met omkleden en gaan jullie met de taxi weer terug naar Noorderlicht. Een lach van oor tot oor zie jij als een beloning!

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met onze doelgroep en goed met de cliënten kan communiceren. Je komt je afspraken na.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.