Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Wandelclub Vrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwMaatje & buddySport
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53368
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Wandelclub-Vrijwilliger/53368 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Op Oude Rijnlaan 9-11 van Ipse de Bruggen Zwammerdam wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Leven met begrip en in balans

Jouw baan als wandelclub vrijwilliger

De wandelclub wandelt 10x per jaar in de maanden april t/m september. Op zaterdagmorgen om 10 uur vertrekt de bus naar een wandellocatie. Hiervoor haal je de client op bij de woning. Er wordt ongeveer een uur gewandeld in een rustig tempo. Daarna drinken we gezamenlijk een kopje koffie/thee en vertrekken weer naar huis. 

De client is een vrolijke man die ontzettend geniet van de wandeling. Hij houdt van een praatje maken en heel veel samen tellen.

Jouw profiel

Je bent iemand die komt, wanneer afgesproken, de client kan op je bouwen en jullie kunnen samen genieten van de wandeling

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.