Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Wandel- of fietsvrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwMaatje & buddy
Kinderen & JongerenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53316
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Wandel--of-fietsvrijwilliger/53316 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Hou je van wandelen of fietsen en wil jij onze cliënt daar ook van laten genieten? Met jouw inzet kunnen jij en onze cliënt genieten van lekker bewegen in de buitenlucht. Op Noorderlicht krijgen jongeren en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking dagbesteding die bij hen past. Zij krijgen hier zorg en begeleiding die aansluit op hun wensen en vaardigheden. Na een kennismaking en inwerkperiode ga je samen met de cliënt vanaf Noorderlicht een stuk wandelen of fietsen in de wijk. Daarna kan je eventueel nog een kopje koffie of thee meedrinken op de groep. Een lach van oor tot oor zie jij als een beloning! 

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met onze doelgroep en goed met de cliënten kan communiceren. Je komt je afspraken na.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.