Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Wandel- of fietsvrijwilliger

Wandel- of fietsvrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwMaatje & buddy
Kinderen & JongerenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53316
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Wandel--of-fietsvrijwilliger/53316 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Hou je van wandelen of fietsen en wil jij onze cliënt daar ook van laten genieten? Met jouw inzet kunnen jij en onze cliënt genieten van lekker bewegen in de buitenlucht. Op Noorderlicht krijgen jongeren en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking dagbesteding die bij hen past. Zij krijgen hier zorg en begeleiding die aansluit op hun wensen en vaardigheden. Na een kennismaking en inwerkperiode ga je samen met de cliënt vanaf Noorderlicht een stuk wandelen of fietsen in de wijk. Daarna kan je eventueel nog een kopje koffie of thee meedrinken op de groep. Een lach van oor tot oor zie jij als een beloning! 

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met onze doelgroep en goed met de cliënten kan communiceren. Je komt je afspraken na.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Wandel- of fietsvrijwilliger

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.