Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Vrijwilligers 1e jaars HBO Social Work

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Zorg
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53335
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Vrijwilligers-1e-jaars-HBO-Social-Work/53335 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ipse de Bruggen helpt jou graag bij het zoeken van een leuke invulling van jouw vrijwilligerswerk.

Wie zijn wij

De afdeling Vrijwilligerswerk Ipse de Bruggen bemiddelt kandidaten en ondersteunt locaties aan de hand van het centrale vrijwilligersbeleid Ipse de Bruggen. Samen zoeken wij met de kandidaten een leuke vrijwilligersplek aan de hand van de mogelijkheden en wensen van een kandidaat en de beschikbare plaatsen en activiteiten.

Jouw baan als vrijwilliger

Je verricht jouw vrijwilligerswerk aan de hand van de vrijwillige stage eisen van jouw opleiding en de gestelde eisen aan een vrijwilliger van Ipse de Bruggen. Je kan jouw vrijwilligerswerk doordeweeks, in het weekend, overdag of in de avonduren laten plaatsvinden afhankelijk van jouw agenda en schoolrooster. Uiteraard wordt jij ingeschreven als vrijwilliger en ondersteun jij op de locatie activiteiten met onze doelgroep

Je bent 1e of 2e jaars student HBO Social Work en hebt de opdracht vrijwilligerswerk te verrichten binnen het sociaal domein. Als je solliciteert is het voor ons fijn om te weten of jij al een MBO opleiding hebt gevolgd of dat jij een starter bent.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Vrijwilligers 1e jaars HBO Social Work

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.