Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Vrijwilliger voor de zaterdagmiddagsoos

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwZorg
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53232
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Vrijwilliger-voor-de-zaterdagmiddagsoos/53232 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Elke zaterdag is het restaurant Noorderlicht aan de Sterrenlaan in Waddinxveen van 13.30-16.00 open voor cliënten en familie om gezellig een kopje koffie/thee te kunnen drinken. Een vaste groep enthousiaste vrijwilligers verzorgt deze middag. 1x per maand is er ook een activiteit. We zoeken vrijwilligers voor uitbreiding van deze club van enthousiaste vrijwilligers.

Jouw baan:

Samen met andere vrijwilligers zorg je ervoor dat cliënten en familie elke zaterdag van 13.30-16.00 gezellig iets kunnen komen drinken in het restaurant aan de Sterrenlaan. Je bent vanaf 13.00 uur aanwezig om alles klaar te zetten. Soms zijn er ook activiteiten zoals pannenkoeken eten, BBQ, muziekmiddagen, bingo enz.

Je hebt dienst via een rooster en dit zal ongeveer 1x in de 4 tot 6 weken zijn. Samen met een andere vrijwilliger draai je de dienst. Met een activiteit zijn er meer vrijwilligers aanwezig.

Je kunt goed samenwerken, bent sociaal, gemakkelijk in contact en gezellig.

Je kunt na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag met de andere vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Vrijwilliger voor de zaterdagmiddagsoos

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.