Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Vrijwilliger voor de zaterdagmiddagsoos

Vrijwilliger voor de zaterdagmiddagsoos

Structureel werk · Flexibele uren
Sterrenlaan 2, 2743 LS Waddinxveen, Nederland
Gastheer/vrouwZorgSociaal contactNederlandsBegeleidingAnders
Mensen met een beperkingWelzijn
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53232
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Vrijwilliger-voor-de-zaterdagmiddagsoos/53232 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

wordt 1 van de enthousiaste vrijwilligers voor de zaterdagmiddagsoos van Ipse de Bruggen Waddinxveen!!

Uitgebreide omschrijving

Elke zaterdag is het restaurant Noorderlicht aan de Sterrenlaan in Waddinxveen van 13.30-16.00 open voor cliënten en familie om gezellig een kopje koffie/thee te kunnen drinken. Een vaste groep enthousiaste vrijwilligers verzorgt deze middag. 1x per maand is er ook een activiteit. We zoeken vrijwilligers voor uitbreiding van deze club van enthousiaste vrijwilligers.

Jouw baan:

Samen met andere vrijwilligers zorg je ervoor dat cliënten en familie elke zaterdag van 13.30-16.00 gezellig iets kunnen komen drinken in het restaurant aan de Sterrenlaan. Je bent vanaf 13.00 uur aanwezig om alles klaar te zetten. Soms zijn er ook activiteiten zoals pannenkoeken eten, BBQ, muziekmiddagen, bingo enz.

Je hebt dienst via een rooster en dit zal ongeveer 1x in de 4 tot 6 weken zijn. Samen met een andere vrijwilliger draai je de dienst. Met een activiteit zijn er meer vrijwilligers aanwezig.

Je kunt goed samenwerken, bent sociaal, gemakkelijk in contact en gezellig.

Je kunt na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag met de andere vrijwilligers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Ipse de Bruggen > Vrijwilliger voor de zaterdagmiddagsoos

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.