Vrijwilliger voor de club op dinsdagavond

Vrijwilliger voor de club op dinsdagavond

Structureel werk · 2–3 uur/week
Sterrenlaan 2, 2743 LS Waddinxveen, Nederland
Activiteiten begeleidenBegeleidingSociaal contactAndersHulpverleningCreatiefMuziekNederlands
Sport & RecreatieMensen met een beperking
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#57087
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Vrijwilliger-voor-de-club-op-dinsdagavond/57087 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de dinsdagavondclub voor cliënten met een verstandelijke beperking zoeken we begeleiders. Samen met 2 vaste medewerker vul je de avond in met activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Wij zijn een avondclub voor cliënten met een verstandelijke en soms meervoudige lichamelijk beperking. Op de club doen we activiteiten die aansluiten op de wensen en de mogelijkheden van de cliënten. Alles draait op de club om beleven en ontspannen bezig te zijn.

Jouw baan als vrijwilliger activiteitenclub

Op de dinsdagavondclub starten we met een gezamenlijk kopje koffie of thee en een praatje, hierna zingen we ons clublied. Na het zingen worden verschillende activiteiten aangeboden zoals ontspanning d.m.v.. snoezelen en sfeeractiviteiten, muziek door te beleven en zingen, creatief zoals knippen, kleuren en plakken en spel zoals bv. Bingo. De groep deelnemers wordt verdeeld over de activiteiten. Als vrijwilliger werk je samen met andere vrijwilligers en 2 vaste medewerkers. Samen zorg je voor een gezellige clubavond. Iedere dinsdagavond is er club met uitzondering van de kerst- en zomervakantie. De avond duurt van 18.30-21.00 uur.

Jouw profiel

Je kunt goed samenwerken en staat open om te leren. Je geeft zelf goed aan als je knelpunten ervaart. Wensen vanuit de cliënt: Je hebt tijd voor een praatje, je hebt aandacht momentjes in de snoezel, je helpt bij knutselen en je bent vooral gezellig.

Wat wij bieden

Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden.


Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

  • Je wordt enthousiast ingewerkt
  • Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten)
  • Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s
  • Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje
  • En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.