Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Vrijwilliger om gezellig met ons op pad te gaan

Vrijwilliger om gezellig met ons op pad te gaan

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53272
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Vrijwilliger-om-gezellig-met-ons-op-pad-te-gaan/53272 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor een aantal ontzettend leuke, gezellige mannen op onze groep zijn we op zoek naar iemand die af en toe eens tijd heeft om wat leuks met ze te gaan doen. Individueel of evt met een groepje van twee of drie.

Wie zijn wij

In Kniek 561 wonen volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en is de sfeer gezellig en ontspannen. Iedereen heeft eigen hobby’s of een club, maar bewoners zoeken elkaar ook graag op. De begeleider kijken samen met de cliënten hoe zij zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven. Begeleiders zorgen dat ze zoveel mogelijk dingen zelf kunnen doen. De cliënt helpt ook mee in huis.

Jouw baan als Vrijwilliger om gezellig met ons op pad te gaan

Wij vinden het leuk om met jou op stap te gaan naar bv de bioscoop, dagje strand/bos wandeling, voetbalwedstrijd (liefst PSV), zwemmen, gewoon een dagje uit ergens naartoe zoals dierentuin. Na een periode van kennismaken spreken we samen met de begeleiding af wat we gaan doen.

Je houdt van gezelligheid en vindt het leuk om op pad gaan.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Vrijwilliger om gezellig met ons op pad te gaan

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.