Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Vrijwilliger inval chauffeur voor Klassewerk

Vrijwilliger inval chauffeur voor Klassewerk

Structureel werk · Flexibele uren
Herman Heijermanslaan 15, 2741 ZJ Waddinxveen, Nederland
Vervoer
Mensen met een beperkingZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53412
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Vrijwilliger-inval-chauffeur-voor-Klassewerk/53412 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij tijd om incidenteel onze cliënten naar dagbesteding locatie Klassewerk in Waddinxveen te brengen reageer dan op deze vacature!!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij graag in contact met mensen en houd je van autorijden? Wij zoeken een chauffeur die in kan vallen als een van onze vaste vrijwillige chauffeurs niet kan. Je brengt onze cliënten van en naar hun activiteit.

Wie zijn wij

Activiteitencentrum Klassewerk van Ipse de Bruggen biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Op de meeste basisgroepen wordt zowel licht industrieel als ambachtelijk werk aangeboden. Dit wordt verkocht in onze eigen cadeauwinkel. Daarnaast bieden wij beschut en begeleid werk aan buiten de muren van Klassewerk. Cliënten kunnen de hele week werken, maar ook een aantal dagen per week. 

Jouw baan als Invalkracht vrijwilliger chauffeur voor Klassewerk

Je bent de invalkracht als onze andere chauffeurs een keer niet kunnen. Je vervoert cliënten van de woonlocatie naar het activiteitencentrum en weer terug. Onze cliënten worden alle werkdagen tussen 8.00 en 9.30 uur 's morgens en tussen 15.00 en 16.30 uur 's middags naar en van hun werkplek gereden. Het rijden neemt per keer een uur in beslag. Een busje is beschikbaar.

Jouw profiel

Je bent flexibel inzetbaar en wilt en kan samenwerken met onze cliënten en medewerkers.

Je hebt een geldig rijbewijs en voldoende rijervaring

Je bent bereid een rij-test af te leggen

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Ipse de Bruggen > Vrijwilliger inval chauffeur voor Klassewerk

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.