Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Vrijwilliger gezocht voor vrolijke dame

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53271
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-vrolijke-dame/53271 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ik ben vrolijke vrouw van 36 jaar en woon op de Kniek, in Waddinxveen. Ik vind het heerlijk om af en toe eens op pad te gaan. Ik vind het heel erg leuk om te gaan fietsen (met de tandem) of gewoon even lekker winkelen of ergens wat gaan drinken. Ik zou het heel erg leuk vinden als ik een bezoekvriendin zou hebben om af en toe eens mee op pad te gaan.

Wie zijn wij

In Kniek 561 wonen volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Gewoon en beschermd wonen In Kniek 561 is de sfeer gezellig en ontspannen. Iedereen heeft eigen hobby’s of een club, maar bewoners zoeken elkaar ook graag op. Je begeleider kijkt samen met jou hoe je zo zelfstandig mogelijk kunt blijven. We zorgen dat je zoveel mogelijk dingen zelf kunt doen. Je helpt ook mee in huis.

Jouw functie als vrijwilliger

Je activiteiten beginnen eigenlijk al bij de voordeur! Je wordt met veel enthousiasme begroet, je hebt oren te kort, want ze hebben jou allemaal wel wat te vertellen! In overleg met de vaste begeleiders en een goede inwerkperiode kan je gezellig samen op pad gaan en ergens wat gaan drinken en/of winkelen of een stuk fietsen met de tandem.

Jouw profiel

Je bent vrolijk, geduldig en houdt van gezelligheid.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Vrijwilliger gezocht voor vrolijke dame

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.