Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Open vacature voor vrijwilliger Ipse de Bruggen (doorlopende werving)

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwZwerfafvalMaatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53273
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Open-vacature-voor-vrijwilliger-Ipse-de-Bruggen-doorlopende-werving/53273 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger lever je een grote bijdrage aan het leven van onze cliënten. Dankzij jouw inzet kun je er voor zorgen dat onze cliënten meer aandacht krijgen. Dit is een verrijking van hun dagelijkse leven. Je betekent namelijk echt iets voor onze cliënten.

Als vrijwilliger bij Ipse de Bruggen word je met open armen ontvangen. Je hebt de keuze uit een van onze 400 zorglocaties in Zuid-Holland. Veel van onze vrijwilligersvacatures vind je op onze landgoederen in Nieuwveen, Nootdorp en Zwammerdam. Heb je geen passende vrijwilligersvacature gevonden? Of kun je geen keuze maken uit ons vacatureaanbod? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij benaderen je vervolgens telefonisch of per e-mail voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken die aansluiten bij je wensen.Op het sollicitatieformulier kun je aangeven waar je voorkeur naar uitgaat wat betreft de locatie, maar ook het type zorg, hoeveel uur per week en op welke dag(delen) je beschikbaar bent. Daarnaast is vrijwilligerswerk een goede manier om deel uit te blijven maken van de maatschappij. Ook tijdens studies of bezinningsperiodes kan vrijwilligerswerk een aanvulling zijn. Mogelijkheden voor vrijwilligerswerk: Voor vrijwilligers zijn er verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor onze cliënten.

  • Bezoekvrijwilliger: je bezoekt een cliënt of onderneemt regelmatig samen met hem/haar activiteiten.
  • Activiteitenvrijwilliger: je ondersteunt onze cliënten bij groepsgerichte activiteiten; bijv. spelletjes organiseren, muziek luisteren, wandelen
  • Facilitair vrijwilliger: je helpt in ondersteunende zin; bijv. klussen doen in een woning of tuinonderhoud.
  • Je bent betrokken, sociaal en staat open voor het contact met onze cliënten.
  • Je realiseert je dat onze cliënten uiteindelijk op je rekenen; dit betekent dat je werkt volgens afspraak.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en dit zien wij graag terug in de manier waarop je met onze cliënten omgaat.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Open vacature voor vrijwilliger Ipse de Bruggen (doorlopende werving)

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.