Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Maatje voor 33 jarige man

Maatje voor 33 jarige man

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Maatje & buddyZorg
Kinderen & JongerenMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53233
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Maatje-voor-33-jarige-man/53233 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor een goedlachse, enthousiaste man van 33 jaar met een matige verstandelijke beperking zoeken we een maatje waarmee hij leuke activiteiten kan doen.

De cliënt woont op Kniek 565 waar jongvolwassenen wonen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De cliënt is mobiel en legt gemakkelijk contact.

In overleg met de begeleiding en cliënt bedenken jullie wat je gaat doen. Dit kan een activiteit bezoeken zijn zoals de trekkertrek of truckersdag maar het kan ook gewoon ergens gezellig wat drinken zijn. Frequentie in overleg met de begeleiding.

Je bent een gezellige spontane man of vrouw die het fijn vindt om andere mensen een plezier te doen. Je woont in de regio Waddinxveen. Als je samen op pad gaat ben jij degene die de touwtjes in handen houdt zodat de cliënt zich veilig voelt.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Maatje voor 33 jarige man

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.