Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Gezellige, kletsgrage zwemvrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53320
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Gezellige-kletsgrage-zwemvrijwilliger/53320 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Jouw baan als zwemvrijwilliger

Als vrijwilliger kom je twee keer per maand om met de cliënt te zwemmen in zwembad de Sniep in Waddinxveen. De cliënt is erg gezellig, houdt van kletsen, koffie drinken, knutselen en ze is lid van de Jostiband. Na een periode van kennis maken ga je samen met de vrouw 1 of 2 keer per maand een uur zwemmen. Zij kan zich zelfstandig aan- en uitkleden en zwemmen. De cliënt kan op woensdagen overdag zwemmen en/of in de weekenden als ze thuis is.

Wie zijn wij

De dame van 45 jaar woont in Kniek 559, samen met (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking die zich nog ontwikkelen. De cliënten hebben er een gezellig thuis. De begeleider kijkt samen met de cliënten hoe ze zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven. De cliënten kunnen veel dingen zelf doen en helpen mee in huis. De groep is actief en geniet van contacten. Veel cliënten zijn ook lid van de Jostiband of gaan naar clubs.

 

Jouw profiel

Je kunt makkelijk contact maken en bent in voor een praatje. Je kunt na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag. Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent flexibel ingesteld. Je wilt en kunt samenwerken met onze cliënt en medewerkers om er een geslaagde activiteit van te maken! Je geeft zelf aan wanneer je extra ondersteuning van de medewerkers nodig hebt.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Gezellige, kletsgrage zwemvrijwilliger

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.