Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Gezellige, kletsgrage zwemvrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwMaatje & buddySportZorg
Kinderen & JongerenMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53317
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Gezellige-kletsgrage-zwemvrijwilliger/53317 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Team sterrenlaan is samen met de cliënte op zoek naar een vrijwilliger om iedere week 1 tot 2 avonden te zwemmen. Dit kan bij het zwembad de Sniep in Waddinxveen. De cliënte is erg gezellig, houdt van praten, lezen, dieren (met name koeien), bakken en gezelschap. Na een periode van kennismaking ga je met de cliënt, een vrouw van 15 jaar een of twee keer in de week een uur zwemmen.

Wie zijn wij

Woonlocatie de Sterrenlaan 20-22 is een locatie waar jong-volwassen cliënten wonen. Naast hun verstandelijke beperking hebben de meeste jongeren als bijkomende problematiek autisme.

 

Heb jij affiniteit met autisme? Hou jij van een kletspraatje en zwemmen en heb je geduld en een goed luisterend oor? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Het betreft een functie van 1 tot 2 uur per week; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Gezellige, kletsgrage zwemvrijwilliger

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.