Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Gezellige, kletsgrage zwemvrijwilliger

Gezellige, kletsgrage zwemvrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwMaatje & buddySportZorg
Kinderen & JongerenMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53317
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Gezellige-kletsgrage-zwemvrijwilliger/53317 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Team sterrenlaan is samen met de cliënte op zoek naar een vrijwilliger om iedere week 1 tot 2 avonden te zwemmen. Dit kan bij het zwembad de Sniep in Waddinxveen. De cliënte is erg gezellig, houdt van praten, lezen, dieren (met name koeien), bakken en gezelschap. Na een periode van kennismaking ga je met de cliënt, een vrouw van 15 jaar een of twee keer in de week een uur zwemmen.

Wie zijn wij

Woonlocatie de Sterrenlaan 20-22 is een locatie waar jong-volwassen cliënten wonen. Naast hun verstandelijke beperking hebben de meeste jongeren als bijkomende problematiek autisme.

 

Heb jij affiniteit met autisme? Hou jij van een kletspraatje en zwemmen en heb je geduld en een goed luisterend oor? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Het betreft een functie van 1 tot 2 uur per week; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Gezellige, kletsgrage zwemvrijwilliger

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.