Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Begeleiden tijdens de Wandel 3 daagse Noorderlicht

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwEvenement & festivalSport
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53298
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Begeleiden-tijdens-de-Wandel-3-daagse-Noorderlicht/53298 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Hou je van wandelen en wil jij onze cliënt daar ook van laten genieten? Met jouw inzet kunnen jij en onze cliënt genieten van ons jaarlijkse evenement. Op dinsdag 25 juni, donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni hebben wij de wandel 3 daagse op Noorderlicht. In de ochtend gaan clienten van laag niveau onder begeleiding mee in hun rolstoel, of ze lopen mee. In de middag gaan clienten met hoger niveau wandelen.

 

 

Tijdens deze drie dagen zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om halverwege de route stickers te plakken op de kaarten van de clienten. 
U bent beschikbaar tussen 9.45- 12.00 en in de middag tussen 13.15- 15.30 uur.
In overleg met bewegingsagoog voor welke dag en/ of dagdeel.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Begeleiden tijdens de Wandel 3 daagse Noorderlicht

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.