Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Activiteitenvrijwilliger dinsdagavondclub

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwZorg
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53231
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Activiteitenvrijwilliger-dinsdagavondclub/53231 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor de dinsdagavondclub zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Op de dinsdagavond club zorgen wij voor een gezamenlijk bakje koffie of thee en een praatje, waarna wij na het zingen van ons clublied verschillende activiteiten aanbieden op het gebied van ontspanning (snoezelen en sfeeractiviteiten) muziek (beleven en zingen) creatief (knutselen zoals kleuren knippen en plakken) en spel (zoals bingo). De groep deelnemers wordt verdeeld over alle activiteiten. Je werkt samen met andere vrijwilligers en 2 vaste medewerkers.

Werkplek

Acitiviteitencentrum Noorderlicht, Sterrenlaan 2 in Waddinxveen

Jouw baan

Samen en in overleg met de vaste medewerkers en vrijwilligers zorg je voor een gezellige clubavond voor onze cliënten. Iedere dinsdagavond is er club met uitzondering van de kerst- en zomervakantie. De avond is van 18.30-21.00 uur. 

We verwachten van onze vrijwilligers dat zij met twee benen op de grond staan, open staan om te leren en zelf aan kunnen geven of zij extra ondersteuning nodig hebben. Immers, het is mensenwerk en door goed samen te werken kunnen we van elkaar leren. Wensen vanuit de cliënt: tijd hebben voor een praatje, aandachtmomentjes in de snoezel, hulp bij knutselen en vooral gezelligheid.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Activiteitenvrijwilliger dinsdagavondclub

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.