Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Activiteitenvrijwilliger dinsdagavondclub

Activiteitenvrijwilliger dinsdagavondclub

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Gastheer/vrouwZorg
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53231
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Activiteitenvrijwilliger-dinsdagavondclub/53231 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor de dinsdagavondclub zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Op de dinsdagavond club zorgen wij voor een gezamenlijk bakje koffie of thee en een praatje, waarna wij na het zingen van ons clublied verschillende activiteiten aanbieden op het gebied van ontspanning (snoezelen en sfeeractiviteiten) muziek (beleven en zingen) creatief (knutselen zoals kleuren knippen en plakken) en spel (zoals bingo). De groep deelnemers wordt verdeeld over alle activiteiten. Je werkt samen met andere vrijwilligers en 2 vaste medewerkers.

Werkplek

Acitiviteitencentrum Noorderlicht, Sterrenlaan 2 in Waddinxveen

Jouw baan

Samen en in overleg met de vaste medewerkers en vrijwilligers zorg je voor een gezellige clubavond voor onze cliënten. Iedere dinsdagavond is er club met uitzondering van de kerst- en zomervakantie. De avond is van 18.30-21.00 uur. 

We verwachten van onze vrijwilligers dat zij met twee benen op de grond staan, open staan om te leren en zelf aan kunnen geven of zij extra ondersteuning nodig hebben. Immers, het is mensenwerk en door goed samen te werken kunnen we van elkaar leren. Wensen vanuit de cliënt: tijd hebben voor een praatje, aandachtmomentjes in de snoezel, hulp bij knutselen en vooral gezelligheid.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Activiteitenvrijwilliger dinsdagavondclub

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.