Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Activiteitenvrijwilliger Dinsdagavondclub Ipse de Bruggen

Activiteitenvrijwilliger Dinsdagavondclub Ipse de Bruggen

Structureel werk · Flexibele uren
Sterrenlaan 2, 2743 LS Waddinxveen, Nederland
Activiteiten begeleidenBegeleidingCreatiefMuziekNederlands
Mensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53330
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Activiteitenvrijwilliger-Dinsdagavondclub-Ipse-de-Bruggen/53330 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Hou jij van gezelligheid en wil je dit delen? Reageer dan op deze vacature en wij nodigen je uit voor een gesprek.

Wie zijn wij

Activiteitencentrum Noorderlicht Sterrenlaan 2 - Onze cliënten hebben een verstandelijke en soms meervoudige lichamelijk beperking. Op de club doen we wat de cliënten graag doen en kunnen. Alles draait op de club om beleven en ontspannen bezig zijn.

Jouw baan als Activiteitenvrijwilliger dinsdagavondclub

Op de dinsdagavondclub starten we met een gezamenlijk kopje koffie of thee en een praatje, hierna zingen we ons clublied. Na het zingen worden verschillende activiteiten aangeboden zoals ontspanning d.m.v. snoezelen en sfeeractiviteiten, muziek door te beleven en zingen, creatief zoals knippen kleuren en plakken en spel zoals bv. bingo. De groep deelnemers wordt verdeeld over de activiteiten. Als vrijwilliger werk je samen met andere vrijwilligers en 2 vaste medewerkers. Samen zorg je voor een gezellige clubavond. Iedere dinsdagavond is er club met uitzondering van de kerst- en zomervakantie. De avond is van 18.30-21.00 uur.


 

Jouw profiel

Je kunt goed samenwerken en staat open om te leren. Je geeft zelf goed aan als je knelpunten ervaart. Wensen vanuit de client: Je hebt tijd voor een praatje, je hebt aandacht momentjes in de snoezel, je helpt bij knutselen en je bent vooral gezellig.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Ipse de Bruggen > Activiteitenvrijwilliger Dinsdagavondclub Ipse de Bruggen

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.