Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Activiteitenvrijwilliger Dinsdagavondclub Ipse de Bruggen

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53330
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Activiteitenvrijwilliger-Dinsdagavondclub-Ipse-de-Bruggen/53330 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Hou jij van gezelligheid en wil je dit delen? Reageer dan op deze vacature en wij nodigen je uit voor een gesprek.

Wie zijn wij

Activiteitencentrum Noorderlicht Sterrenlaan 2 - Onze clienten hebben een verstandelijke en soms meervoudige lichamelijk beperking. Op de club doen we wat de cliënten graag doen en kunnen. Alles draait op de club om beleven en ontspannen bezig zijn.

Jouw baan als Activiteitenvrijwilliger dinsdagavondclub

Op de dinsdagavondclub starten we met een gezamenlijk kopje koffie of thee en een praatje, hierna zingen we ons clublied. Na het zingen worden verschillende activiteiten aangeboden zoals ontspanning dmv snoezelen en sfeeractiviteiten, muziek door te beleven en zingen, creatief zoals knippen kleuren en plakken en spel zoals bv. bingo. De groep deelnemers wordt verdeeld over de activiteiten. Als vrijwilliger werk je samen met andere vrijwilligers en 2 vaste medewerkers. Samen zorg je voor een gezellige clubavond. Iedere dinsdagavond is er club met uitzondering van de kerst- en zomervakantie. De avond is van 18.30-21.00 uur.

Voor informatie kun je contact opnemen met Paula Schaap tel: 088-9674741 [email protected]

 

Jouw profiel

Je kunt goed samenwerken en staat open om te leren. Je geeft zelf goed aan als je knelpunten ervaart. Wensen vanuit de client: Je hebt tijd voor een praatje, je hebt aandachtsmomentjes in de snoezel, je helpt bij knutselen en je bent vooral gezellig.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zwammerdam > Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Activiteitenvrijwilliger Dinsdagavondclub Ipse de Bruggen

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.