Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten zowel thuis als in de hospices. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Zorgvrijwilligers gezocht

Zorgvrijwilligers gezocht

Structureel werk · 8 uur/week · Start vanaf 28 feb 2024
Florijnlaan 100, 2742 LK Waddinxveen, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hospice Waddinxveen
#76733
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Hospice-Waddinxveen/activiteiten/Zorgvrijwilligers-gezocht/76733 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan is het hospice in Waddinxveen op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Wie leeft het laatste stukje mee?

Een gast in het hospice vertelt: "Ik word behandeld als een persoon, niet als een patiënt, ik kan over alles praten en ik heb niet het gevoel dat ik een glimlach op mijn gezicht moet toveren en doen alsof het goed met me gaat. De vrijwilligers laten me zijn wie ik ben en dat is precies wat ik nodig heb.”


Wil jij zo'n vrijwilliger in het hospice in Waddinxveen zijn? Neem dan contact op met Annette via [email protected]. Meld je aan voor 28 feb 2024, en doe mee met de training voor nieuwe vrijwilligers op woensdag 27 en donderdag 28 maart 2024.


Wij vragen:

  • minimaal twee dagdelen per week beschikbaar zijn;
  • bereidheid om eenvoudige zorgtaken te verrichten.


Wij bieden:

  • introductietraining;
  • goede coaching en begeleiding;
  • bijeenkomsten om situaties te bespreken met collega’s;
  • een bijzondere werkomgeving in een hecht team.


Meld je aan en ga bijzonder vrijwilligerswerk doen in het hospice in Waddinxveen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Hospice Waddinxveen > Zorgvrijwilligers gezocht

Over Hospice Waddinxveen

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten zowel thuis als in de hospices. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.