Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten zowel thuis als in de hospices. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Wie helpt ons de zomer door?

Wie helpt ons de zomer door?

Project (Tijdelijk) · 4–8 uur/week
Florijnlaan 100, 2742 LK Waddinxveen, Nederland
ZorgSociaal contactOndersteunend werk
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Hospice Waddinxveen
#79734
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Hospice-Waddinxveen/activiteiten/Wie-helpt-ons-de-zomer-door/79734 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het hospice in Waddinxveen is op zoek naar mensen die gedurende de zomermaanden vrijwilligerswerk willen doen.

Uitgebreide omschrijving

Steun. Midden Holland/locatie het bijna-thuis-hospice in Waddinxveen aan de Florijnlaan 100 is op zoek naar mensen die gedurende de zomermaanden vrijwilligerswerk willen doen voor de gasten die in het hospice verblijven en hun naasten. De werkzaamheden zijn divers, gericht op de wensen van de gasten en in samenwerking met en o.l.v. vrijwilligers met jarenlange ervaring en coördinatoren.

Is uw belangstelling gewekt? Bel dan met coördinator Daatje of Sabine op 0182-864176 voor nadere informatie en een kennismakingsgesprek.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Hospice Waddinxveen > Wie helpt ons de zomer door?

Over Hospice Waddinxveen

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten zowel thuis als in de hospices. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.