Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten zowel thuis als in de hospices. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Hospice Waddinxveen zoekt zorgvrijwilligers

Hospice Waddinxveen zoekt zorgvrijwilligers

Structureel werk · 8 uur/week · Start vanaf 12 okt 2022
Florijnlaan 100, 2742 LK Waddinxveen, Nederland
Gastheer/vrouwZorgAndersSociaal contactOndersteunend werk
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hospice Waddinxveen
#55861
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Hospice-Waddinxveen/activiteiten/Hospice-Waddinxveen-zoekt-zorgvrijwilligers/55861 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan is het hospice in Waddinxveen op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

‘Ondersteuning geven aan mensen voor wie sterven nabij is en hun familie is mooi, niet zwaar maar mooi’ is dé uitspraak van de mensen die vrijwilligerswerk doen bij het hospice in Waddinxveen van Steunpunt Midden Holland. Mogelijk heb je je bedenkingen daarbij, maar de praktijk wijst uit dat mensen daadwerkelijk het werk als mooi ervaren.


Als het levenseinde nabij komt, is hulp en ondersteuning van familie, vrienden, buren van groot belang. Mantelzorgondersteuning van vrijwilligers kan dan uitkomst bieden.


Als thuisblijven niet mogelijk is, is het bijna-thuis-hospice een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen. Als vrijwilliger werk je twee keer per week vier uur in het hospice in Waddinxveen.


Ben je betrokken, kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!


Is je belangstelling gewekt? Neem contact met ons op. Meld je aan vóór 14 september 2022 en volg de training voor aspirant vrijwilligers op woensdag 12 en donderdag 13 oktober.


Wij vragen:

  •  minimaal twee dagdelen per week beschikbaar zijn;
  • bereidheid om eenvoudige zorgtaken te verrichten.


Wij bieden:

  • introductietraining;
  •  goede coaching en begeleiding;
  • bijeenkomsten om situaties te bespreken met collega’s;
  • een bijzondere werkomgeving in een hecht team.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Hospice Waddinxveen > Hospice Waddinxveen zoekt zorgvrijwilligers

Over Hospice Waddinxveen

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten zowel thuis als in de hospices. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.