Hospice Waddinxveen zoekt hospice vrijwilligers

Hospice Waddinxveen zoekt hospice vrijwilligers

Structureel werk · 8 uur/week · Start vanaf 12 jun 2023
Florijnlaan 100, 2742 LK Waddinxveen, Nederland
Zorg
ZorgWelzijnOuderen
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hospice Waddinxveen
#64323
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Hospice-Waddinxveen/activiteiten/Hospice-Waddinxveen-zoekt-hospice-vrijwilligers/64323 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan is het hospice in Waddinxveen op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Na vijf jaar is het hospice in Waddinxveen inmiddels bekend bij de Waddinxveners. We proberen een plek te zijn waar mensen zich thuis kunnen voelen. Als vrijwilliger in een hospice krijg je de kans om een betekenisvol verschil te maken in iemands leven tijdens hun laatste dagen. Als vrijwilliger werk je twee keer per week vier uur in het hospice in Waddinxveen. Om de komende jaren ons werk voort te kunnen zetten hebben we vrijwilligers nodig. Daarom houden we een extra training in juni 2023.

 

Ben je betrokken, kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!


Is je belangstelling gewekt? Neem contact met ons op. Meld je snel aan vóór 1 mei 2023 en volg de training voor aspirant vrijwilligers in juni, waarschijnlijk week 23.


Wij vragen:

  • minimaal twee dagdelen per week beschikbaar zijn;
  • bereidheid om eenvoudige zorgtaken te verrichten.

 

Wij bieden:

  • introductietraining;
  •  goede coaching en begeleiding;
  • bijeenkomsten om situaties te bespreken met collega’s;
  • een bijzondere werkomgeving in een hecht team.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Hospice Waddinxveen

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten zowel thuis als in de hospices. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.