Heb je oog voor waardevolle spullen en hart voor het milieu?

Heb je oog voor waardevolle spullen en hart voor het milieu?

Structureel werk · Flexibele uren
Coenecoop 53, 2741 PH Waddinxveen, Nederland
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
11 Duurzame steden en gemeenschappen12 Verantwoorde consumptie en productie13 Klimaatactie
Activiteit Delen
Cyclus NV
#82570
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Cyclus-NV/activiteiten/Heb-je-oog-voor-waardevolle-spullen-en-hart-voor-het-milieu/82570 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die het kringloop-innamepunt op het Grondstoffenplein in de gemeente Waddinxveen willen bemensen als onderdeel van een team.

Uitgebreide omschrijving

Heb je oog voor waardevolle spullen en hart voor het milieu?


Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk vrijwilligers die willen helpen bij het kringloop-innamepunt op het Grondstoffenplein in de gemeente Waddinxveen. Bezoekers aan het Grondstoffenplein hebben regelmatig spullen bij zich die nog in goede staat zijn en prima hergebruikt of door een Kringloopwinkel verkocht kunnen worden. Door bezoekers van het Grondstoffenplein de mogelijkheid te geven om hun spullen voor hergebruik aan te bieden, dragen we bij aan een beter milieu en voorkomen we afval.


Wat ga je doen?

Het beheren van het innamepunt doe je natuurlijk niet alleen, maar met een team van vrijwilligers. De bedoeling is dat je de spullen die bezoekers op het Grondstoffenplein komen inleveren goed bekijkt en beoordeelt of ze nog hergebruikt kunnen worden. Als de bezoeker ze af wil staan voor hergebruik gaan de spullen vervolgens naar de Kringloopwinkel Woord en Daad in Waddinxveen voor een tweede leven.

Naast het inzamelen van de spullen attendeer je de bezoekers op de mogelijkheden voor hergebruik en reparatie. Je bent dus de spin in het web als het gaat om circulariteit en enthousiasmeert bezoekers om duurzamere keuzes te maken.

Dus houd je van frisse lucht, heb je vrije tijd en vind je het leuk om op deze manier een bijdrage aan het milieu te leveren? Aarzel dan niet en reageer!


Interesse?

Je kunt contact opnemen met Emma Raijmakers via 06 28 90 64 66 of [email protected], ook als je gewoon wat meer informatie wilt hebben. Op cyclusnv.nl/milieustraat of in de Cyclus afval-app vind je ook meer informatie over het Grondstoffenplein. Het Grondstoffenplein is open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Cyclus NV

Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven, de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving.