Skip Sidebar

Over ons

Met het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie De Zwanebloem draagt Omgevingsdienst Midden-Holland bij aan een duurzame en gezonde samenleving. Er worden lesmaterialen uitgeleend en lessen verzorgd ...

Deel
 Begeleider van natuur- en milieulessen

Begeleider van natuur- en milieulessen

Structureel werk · Flexibele uren
Onderwijs
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Centrum voor natuur en milieu educatie De Zwanebloem
#53254
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Centrum-voor-natuur-en-milieu-educatie-De-Zwanebloem/activiteiten/Begeleider-van-natuur--en-milieulessen/53254 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Eenmaal per week of eenmaal per 2 weken begeleiden van een les aan basisschool leerlingen (variërend van groep 1/2 tot groep 7/8) op het gebied van dieren/natuur op de leszolder van de Kinderboerderij. Bij de lessen zijn de leerkracht en begeleidende ouders aanwezig. Een les duurt twee à tweeëneenhalf uur.

Belangstelling voor het werken met kinderen en voor de natuur. Kennis van de natuur is niet nodig. Geen angst hebben voor het hanteren van kleine dieren.

 

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Centrum voor natuur en milieu educatie De Zwanebloem

Met het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie De Zwanebloem draagt Omgevingsdienst Midden-Holland bij aan een duurzame en gezonde samenleving. Er worden lesmaterialen uitgeleend en lessen verzorgd voor scholen uit de regio in de lesruimte op onze locatie bij Kinderboerderij De Goudse Hofsteden.