Gastvrouw/gastheer

Gastvrouw/gastheer

Structureel werk · Flexibele uren
Reijerskoop 52, 2771 Boskoop, Netherlands
Gastheer/vrouw
Activiteit Delen
Boomkwekerijmuseum
#63290
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Boomkwekerijmuseum/activiteiten/Gastvrouwgastheer/63290 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gastvrouwen/gastheren ontvangen bezoekers en zijn daarmee het visitekaartje van het museum.

Uitgebreide omschrijving

Gastvrouwen/gastheren ontvangen bezoekers en zijn daarmee het visitekaartje van het museum. Het gaat vooral om het bieden van gastvrijheid en service, het beheren van de kassa en verkopen vanuit onze museumwinkel. De werkzaamheden worden altijd in koppels uitgevoerd, zodat onderlinge ondersteuning mogelijk is.


Bent u gastvrij, sociaal, communicatief en bij voorkeur twee dagdelen per week beschikbaar? Dan bent u de persoon die wij zoeken. Enige ervaring met een kassa of computer is nuttig.


Met onze vrijwilligercoördinator wordt een kennismakingsgesprek gevoerd.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Boomkwekerijmuseum

Het Boomkwekerijmuseum wil met zijn gebouwen, collectie, historische kwekerij en zijn vrijwilligers een representatief beeld verschaffen van de geschiedenis en ontwikkeling van de boomkwekerij in het Groene Hart en in het bijzonder in de regio Boskoop, vanaf de vijftiende eeuw tot heden, met aandacht voor de toekomst en voor andere boomkwekerijcentra in Nederland. Dit gebeurt onder de noemer: ‘Boomkwekerij, gisteren, vandaag en morgen’ Het Boomkwekerijmuseum is een leuk museum en met de ongeveer 85 vrijwilligers is het ook gezellig.